Följ med på event!

Alumniföreningen anordnar ofta event så du kan träffa nya och gamla vänner från LTH. Kika här för att se vad vi gör just nu.

Följ med på event!

Biljard & shuffelboard med föreningen
Lör 27 apr 17:00

Eventet kommer att äga rum den 27:e april med start 15:00 och … (läs mer)

Pris: gratis.

1065 alumner är redan medlemmar.

Bli medlem du med!

Speak your mind!

Gör Alumniföreningen ett bra jobb?

Har du åsikter eller förslag på aktiviteter?

Vill du engagera dig och bestämma saker?

Kalender:

Ingenting planerat just nu. Kontakta Styrelsen om du har idéer!

Anmälan till arrangemang

Här kan du läsa mer om de arrangemang vi har planerat, och anmäla dig. Du är hjärtligt välkommen att maila till anmalan [at] alumniforeningen.se om du har frågor eller förslag.

Arrangemang 2019

Vad vill du göra?
1 personer anmälda. Visa anmälda.
Beskrivning:Eventet kommer att äga rum den 27:e april med start 15:00 och det kommer bara kosta dig ett glatt humör! Om intresse finns kommer det att bokas bord på Malmö Brewing & Taproom efteråt! Full beskrivning.

Ditt namn:
Personnummer:
Din email:
Telefon:
Allergier:

Respektive:
Obs! Det krävs en anmälan för dig och en
separat anmälan för din respektive.
Jag vill sitta nära:
Jag studerade: